Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2019

Aanschuiftafel, gezellig aanschuiven aan een grote tafel…..

14 april / 17:00 - 21:00
kookstudio A3, Achter het Veer 10
Geldermalsen, Gelderland 4191 AD Nederland
+ Google Maps
€27,50

Gezellig aanschuiven aan een grote tafel met mensen die je niet kent....Wij verzorgen een 3 gangen diner ( wij koken dus ) inclusief drankjes ( wijn, bier, water, sap ) en koffie/thee als afsluiter... Minimaal 10 deelnemers..... Heb je zin om in een gezellige omgeving nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan aan....Uiteraard houden we rekening met allergieën en anti-voorkeuren -:) Prijs: €27,50 alles inclusief aanmelden

Meer weten »

september 2019

Het kookseizoen gaat weer van start!

4 september / 19:00 - 22:00
€42,50

Onze vegetarische groep trapt af met het maken van verse pasta & sauzen.... Vanavond maken we ravioli met ricotta, citroen en salie, vegetarisch spaghetti bolognese met zelf gemaakte passata, vegetarische tagliatelle carbonara....We maken het diner af met een toetje van conference peren uit de boomgaard van Anja. In deze groep zijn nog 2 plaatsen beschikbaar...Heb je zin om mee te koken....? Drank onbeperkt. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. PP  € 42,50 Zin om mee te koken? Meld je dan hier aan > aanmelden 

Meer weten »

oktober 2019

Zin om meer te weten over de Marokkaanse keuken?

11 oktober / 18:30 - 22:30
€42,50

De meeste mensen denken aan couscous als ze aan de Marokkaanse keuken denken, maar er is zoveel meer dan dat! Deze keuken bestaat eigenlijk uit verschillende culturen en staat bekend om het gebruik van veel kruiden en veel ingrediënten. De volle smaak van de Marokkaanse keuken ligt tussen de Mediterrane en Afrikaanse keuken in. Ook vind je invloeden van de Arabieren, de Moren en Berbers terug in de gerechten. De traditionele gerechten zijn oa: Harira (soep), Tajine, couscous & pastilla (hartige…

Meer weten »

Workshop Pasta maken

25 oktober / 18:30 - 22:30
€42,50

Spaghetti, ravioli, tagliatelle de keuze is enorm, maar een ding is zeker, niets is lekkerder dan vers gemaakte pasta en minder ingewikkeld als je denkt! Uiteraard maken we ook de bijbehorende verse tomatensaus,roomsaus en vulling. Mogelijkheden zijn oa: Pasta carbonara, Pasta bolognese, Pasta putanesca, Pasta met ricotta & spinazie en lasagne Drank onbeperkt. Minimaal 6 deelnemers, maximaal 10 deelnemers. PP  € 42,50 Zin om mee te koken? Meld je dan hier aan > aanmelden   

Meer weten »

november 2019

Tapas & Pinchos

2 november / 18:30 - 22:30
€42,50

Een tapa is een lekkere smaakmaker bij een glas wijn, bier of Sherry. Het zijn kleine  hapjes van vlees,vis, groenten, eieren, kaas, worst of mini salades. Het schoteltje met lekkers – de tapa – werd als een dekseltje op het glas gezet, zodat vliegen en stof geen kans kregen om in het drankje terecht te komen. We maken kleine hapjes uit Spanje en portugal Een greep uit de mogelijke hapjes: Croquetas de queso/camarones/de jambon Empanada con enspinacas Albongidas Patas bravas…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen