kookclubs

Op zoek naar een gezellige kookclub in de Betuwe?

Bij Kookstudio A3 zijn er onder leiding van Trea, Adrie & de afwasser ( Max of Hassan ) verschillende kookclubs actief. De kookclubs zijn voor iedereen toegankelijk; voor de beginnende én de ervaren kok zijn er steeds voldoende uitdagingen.

Individuele inschrijving

Instappen kan op elk niveau en op elk moment. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel in te schrijven middels plaatsing op de wachtlijst. Bij zes nieuwe aanmeldingen starten we een nieuwe kookclub/groep. Geïnteresseerd? stuur een mailtje naar neem contact met mij op via het contactformulier of stuur een mailtje naar tm.verlangen@me.com

Sommige kookclubs komen elke maand samen, andere koken tweemaandelijks gezamenlijk prachtige menu’s. Het is mogelijk om je gedurende het kookseizoen aan te melden. Benieuwd naar de sfeer en het niveau? Kook gerust een avond vrijblijvend mee.
De menu´s tijdens deze kookclubavond zullen grotendeels tot stand komen op basis van trends, jaargetijden en natuurlijk ideeën en verzoeken van de deelnemers.

De kookclubavond ziet er als volgt uit:

  • Ontvangst met een welkomst drankje en een amuse, aansluitend uitleg over het menu, de recepturen en de kooktechnieken van deze avond. Daarna gaan we in groepjes aan de slag ( meestal duo’s ) uiteraard kan men ook bij de andere groepjes (duo‘s) meekijken en mee-leren. Na de voorbereidingen en het mooi opdekken van de tafel gaan we met het voorgerecht beginnen. Het groepje van het voorgerecht maakt het gerecht af, serveert het aan de overige deelnemers en vertelt daarbij hoe ze het gemaakt hebben. Zo krijgt iedereen ook uitleg over elk gerecht. Daarna volgen de overige gangen (3 of 4) van het menu op dezelfde manier. Na het dessert drinken we een lekker kopje koffie of thee en evalueren we de avond.

De recepten krijg je via de email thuis gestuurd. Deze kookclubavonden vinden momenteel plaats op dinsdag of donderdag, maar zijn nagenoeg allemaal vol. Aanmelden voor een nieuwe op te starten groep is mogelijk, bij minimal 6 aanmeldingen gaan we van start met een nieuwe groep. Eventueel is in overleg ook een andere vaste avond mogelijk. De kosten bedragen 330 euro voor 7 avonden, ( 6 x a € 55,- + 1 avond cadeau ) dit is inclusief alle dranken, koffie /thee na afloop.