Over mij

Hallo. Ik ben Trea, ( 55 jaar )  gek op koken, fotograferen en onderweg zijn. Onderweg “proef” ik van andere culturen, omgevingen, bevolkingen en nieuwe keukens zowel in binnenland als buitenland. Na een omzwerving van ruim 30 jaar in de detailhandel ben ik weer terug daar waar het ooit begon, bezig zijn in een keuken. Op mijn 16e begon ik in een betere cafetaria, zelf patat snijden, salades maken en allerlei snacks. Geweldig!

Helaas stopte dat, de cafetaria werd verkocht. Nu, op latere leeftijd, merk ik dat daar mijn voorliefde is ontstaan voor het koken. Zojuist heb ik de opleiding Cuisinier/gastvrouw aan de academie voor gastronomie succesvol afgelegd.

Koken met Trea staat voor lekkere, niet te ingewikkelde gerechten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk is en dat iedereen het kan. Wees welkom om nieuwe recepten uit te proberen, nieuwe dingen te leren en bovenal een leuke tijd te hebben.