Volksuniversiteit West Betuwe

De Volksuniversiteit West Betuwe biedt verschillende kookcursussen en workshops aan op diverse locaties.
Zo hebben ze cursussen in Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Beesd. Het type kookcursussen varieert van Grieks tot Surinaams.
Ieder seizoen zijn er weer nieuwe cursussen, deze wisselen per jaar. In het najaar gaan er weer diverse culinaire cursussen/workshop van start. Kijk voor het volledige programma op  www.vuwestbetuwe.nl.

Kook-t verzorgt komend najaar de volgende cursussen/workshops voor de Volksuniversiteit:

Cursus Vegetarisch koken/koken met groenten – 3 avonden van 19:00-22:00 uur

  • 1e avond voorgerechten – woensdagavond 3 oktober 2018
  • 2e avond hoofdgerechten – woensdagavond 17 oktober 2018
  • 3e avond nagerechten (jaja, groenten/fruit in je toetje!) – woensdagavond 31 oktober 2018

 

Koken zonder zout/kruidenmixen maken

We eten te veel zout en dit is eigenlijk eenvoudig op te lossen. Kruiden en specerijen kunnen voldoende smaak aan het gerecht geven zodanig dat het zout niet gemist wordt. Kant en klare kruidenmixen bevatten bovendien allerlei andere toevoegingen die niet gezond zijn. We maken een Italiaanse kruidenmix, kruidenmix voor karbonaden, pompoen kruidenmix, Mexicaanse kruidenmix en Indiase kruidenmix.

Deze avonden zijn gezellig, laagdrempelig en informatief. Koffie/thee, water wijn/bier zijn inbegrepen.Bij minimaal 6 deelnemers gaan we van start. Let op! Er zijn maar maximaal 12 deelnemers mogelijk, schrijf je dus snel in! www.vuwestbetuwe.nl